Tolken


Tolkenbureau in Milaan

De dienst gesprekstolken in Milaan beslaat alle momenten van ontmoeting tussen de uit verschillende landen afkomstige hoofdrolspelers van de arbeids- en zakenwereld. Hiertoe behoren dus ook technisch-commerciële bijeenkomsten die op alle productiesectoren betrekking hebben, rechtszittingen in de rechtbank of afspraken op advocaten-, notaris- of belastingkantoren, waar de aanwezigheid is gewenst van professionals die in ten minste twee talen de communicatiestroom kunnen beheren. Deze professionals beschikken over kennis van de betreffende onderwerpen, een zorgvuldig taalgebruik en zijn zich bewust van de verschillende registers van taalgebruik die eventueel tussen de deelnemers van verschillende nationaliteiten bestaan.

Enkele klanten
van de Desk

 

Tolkenbureau in Milaan

Dankzij de globalisering en de groeiende betrekkingen met de opkomende landen, heeft de dienst tolken een centrale rol gekregen, vooral in een multiculturele stad als Milaan.
De tolken van Yellow Hub zijn allemaal native speakers (onder de gesproken talen: Russisch, Chinees, Koreaans, Arabisch en Portugees) en erkend volgens ons selectiesysteem, met ranking en kwalificatie UNI EN ISO 9001.

De tolken die deel uitmaken van de Hub onderscheiden zich door hun bekwaamheid, betrouwbaarheid, punctualiteit, vertrouwelijkheid, service en aandacht voor de klant.

Yellow Hub en zijn tolken staan u bij in:
zakelijke gesprekken, evenementen, cursussen, onderhandelingen tussen bedrijven en afspraken met notarissen en accountants.
Neem tijdig contact met ons op om de beste voorwaarden, een offerte met goed betaalbare prijzen en onze beste medewerkers te krijgen!

 

Op verzoek kan Yellow Hub zowel in als buiten Milaan de turn-key organisatie van een evenement verzorgen, van het plannen van een conferentie tot de levering van apparatuur, cabines, geluidstechnici en koptelefoons.

Inhoud en Tolkendiensten

De desk houdt zich in Milaan en in de rest van Italië met de volgende tolkendiensten bezig:

  • Conferentietolken
  • Chef d’équipe (tolkcoördinator)
  • Consecutieftolken
  • Chuchotage (fluistertolken)
  • Tolken voor Technische Training Bedrijven
  • Gesprekstolken (liaison)
  • Reisleiders en tolken