VERTAALDIENSTEN


De vertaling van vennootschaps-, juridische, contractuele aktes, technische documenten, webpagina’s en reclameteksten is meer dan een simpele « vertaling ». Het beheer van meertalige projecten in verschillende formaten vereist bepaalde technieken, de terminologie die bij het domein hoort, traceerbaarheid van het proces, eenvormigheid, medewerkers uit de hele wereld, lokalisatiemiddelen, organisatie van Quality Assurance.

 Elke Desk heeft zijn eigen specialiteit

Naast de Commerciële Directie, die de betrekkingen met de klanten voor ieder soort service verzorgt, beschikt iedere desk over een speciale Project Manager die het betreffende verzoek om vertaling bestudeert en rekening houdt met de inhoud en het doel waarvoor het document vertaald moet worden.

Vertaaldiensten: het Platform My Translations

Dit is de interface waarmee geregistreerde klanten die hun registratie hebben geactiveerd al hun aan Yellow Hub toevertrouwde orders kunnen zien, met aanduiding van de datum en het ordernummer (dag/maand/jaar), de kostenplaats van de klant, de naam van de persoon die de order heeft ingediend, de datum van levering en de datum van uitgifte van de factuur.

Een handig middel voor het controleren van uw orders.

 

Vraag een wachtwoord aan:   

* verplicht veld