One to One Coaching

Taalcoaching voor BedrijvenEen ONE to ONE cursus met Yellow Hub volgen betekent dat u wordt begeleid door een « taaltrainer » en op een bepaald moment in uw professionele of interpersoonlijke activiteit een op maat gemaakte training ontvangt.

Ontdek de innovatieve dienst taalopleiding voor bedrijven voor echte professionals!

Studie van de behoefte

Voor aanvang van de training, bestuderen wij uw doelstellingen (overplaatsing naar het buitenland, een zakelijke ontmoeting met een internationale partner of een sollicitatiegesprek in een buitenlandse taal?) om uw opleiding te organiseren en de tijden en prioriteiten vast te stellen. 

De keuze van de Language Coach

De volgende stap is de keuze van uw taaltrainer.
De gekozen native speaker docent wordt namelijk uw “personal language trainer” omdat hij/zij de meest geschikte methode en leerstof selecteert, in samenwerking met onze Director of Studies; zo kunt u samen aan het werk in een context van vertrouwelijkheid, motivatie en empathie.

De Language Coach zet zich bijvoorbeeld in om uw vaardigheden te verbeteren op het gebied van:

 • UITSPRAAK
  Om fouten te elimineren die op onjuiste wijze zijn aangeleerd.
 • VOCABULAIRE
  Training in het gebruik van typische uitdrukkingen, formeel en informeel, van de zakelijke taal.
 • SCHRIJVEN
  Om eindelijk zonder grammaticale fouten duidelijke en bondige e-mails of verslagen te kunnen schrijven.
 • EXPRESSIE
  Om doeltreffend te kunnen zijn. Tijdens een zakelijke bijeenkomst is een doeltreffend gebruik van een taal een bepalende factor voor het winnen van vertrouwen.
 • TAALBEHEERSING
  U wordt getraind om de taal vloeiend te spreken: een factor die persoonlijke voldoening en zelfvertrouwen geeft.

De uitspraak, de woordenschat, het schrijven, de expressie en de taalbeheersing zijn fundamentele vereisten om u tijdens ieder contact met uw internationale gesprekspartners zeker van uzelf te voelen en met de spanning die voortvloeit uit gesprekken in een vreemde taal om te gaan. 

Afgezien van de op maat gemaakte Face to Face training, kunt u tijdens de hele cursusperiode of na afloop hiervan « pakketten » telefoonlessen of videolessen met de V.S. toevoegen, één of meer sessies over de terminologie van uw sector inclusief woordenlijst, of, waarom ook niet, een studieverblijf in het buitenland om uw taalopleiding af te ronden.

Het aanbod van Yellow Hub omvat:

  De kennis van talen is een punt in uw voordeel en een hulpmiddel bij het bereiken van uw doeleinden:
We are with you!