Cursussen in het buitenland

 

Cursussen in het buitenland Bij het door Yellow Hub aangeboden traject taalopleiding voor bedrijven is de cursus in het buitenland een must omdat het een combinatie is van het verbeteren van de taalvaardigheden en het leren over gewoontes en gebruiken.

Op deze wijze kunnen de deelnemers gesensibiliseerd worden met betrekking tot de culturele verschillen van het land waarvan zij de taal studeren:
een sensibiliteit die ook in de arbeidswereld van belang is om de business partners uit dit land beter te kunnen begrijpen.

Intensieve cursussen in het buitenland

Yellow Hub, Vertaalbureau in Milaan, organiseert intensieve cursussen in het buitenland bij scholen waarmee het agentuurovereenkomsten heeft, die zijn uitgekozen op grond van hun specialisatie, bekendheid, geografische ligging en ondersteunende voorzieningen. Afhankelijk van de studie van de behoeften, zoals onze studenten deze voor hun opleidingstraject hebben opgegeven, en van de door ons didactisch personeel op maat gemaakte training, zijn wij in staat de school te selecteren die de meest geschikte cursus voor uw taalopleiding biedt.

Cursussen in het buitenland: de voordelen

  • Ons aanbod omvat de beste scholen wereldwijd.
  • De prijs is dezelfde die u wordt aangeboden wanneer u rechtstreeks bij de school bespreekt.
  • Al uw reserveringen kunnen via één kantoor plaatsvinden.
  • Uw cursus in het buitenland zal een perfecte aanvulling zijn op het opleidingstraject dat u met Yellow Hub volgt.
  • Naar wens kan de reservering ook worden uitgebreid met een verblijf in een hotel of in logiesinstellingen.